Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Nap

Álmokat válthat valóra a Fonavita. 


Neked MUNKA, nekem ÁLOM NAP április 27-én

A „Neked MUNKA, nekem ÁLOM” program egy olyan egyedi, országos kezdeményezésként jött létre 2015-ben Magyarországon, amely a társadalmi felelősségvállalásra alapoz, de azon  aktívan túl mutat.
A program keretein belül egy napra találkozhat munkáltató és fogyatékkal élő munkavállaló, aki „álmai munkakörében” próbálhatja ki magát és bizonyíthat. Olyan munkakörben, amelyet rendszeres jelleggel nem végezhetne.
A program egyik helyi koordinátora a Fonavita Nonprofit Kft. A szervezet 2008-ban jött létre azzal a céllal, hogy a társadalom és az egyén érdekeit, értékeit közelítse egymáshoz. Segítse a munkanélküli helyzetben, esetleg társadalmi kirekesztettségben élő megváltozott munkaképességű embereket oly módon, hogy a nyílt munkaerő-piacon állítja őket munkába, tapsztalt szekemberei segítségével.



Az április 27-én megvalósuló projektnap célja is hasonló: a fogyatékkal élő emberek és a munkáltatók közötti párbeszéd elősegítése, a nyitottság és közvetlenség kialakítása, értékek teremtése.
A tavalyi kezdetekhez hasonlóan most áprilisban a Salva Vita Alapítvány vezetésével a főváros mellett 5 vidéki városban valósul meg az országos programsorozat. Idén a Fonavita Nonprofit Kft. is csatlakozott ehhez a lehetőséghez. Munkatársaink nem csak Pécsett és Baranyában, hanem Tolna megyében, Szekszárdon is segítenek – ha csak egy kis időre is, de – valóra váltani az álmokat.
A projekt előkészítése már zajlik, a Fonavita Nonprofit Kft. munkatársai várják a program iránt érdeklődő fogyatékkal élő embereket, és azokat a munkáltatókat egyaránt, akik helyszínt biztosítanának az álmok megvalósításának.
További információ és jelentkezés: (72)784–591, www.fonavita.hu fonavita@fonavita.hu





Author:

Facebook hozzászólások:

Közérdekű információk:
 

HIVATALOK 
  SZOLGÁLTATÓK

 Egészségügy:

  GYÓGYSZERTÁRAK
  E
GÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

 Közlekedés:

Városi buszmenetrend
Vasúti menetrend
Volán buszmenetred


 

 Információk:

TRAFFIPAX INFORMÁCIÓK

NYUGDÍJASINFÓK

SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK



>